Regulatie

Gelicentieerde en gereguleerde beleggingsonderneming

AvaTrade specialiseert zich in online handelen van Forex en CFD’s voor grondstoffen, aandelen, ETF’s, obligaties en indices. De groep beschikt over licenties en is gereguleerd in verschillende landen. Dit geeft de klanten van AvaTrade het comfort dat zij handelen met een betrouwbare en gevestigde aanbieder in een officieel gereguleerde omgeving*. Ava is onderworpen aan strenge compliancevereisten, inclusief de behandeling van klantactiva, veiligheid van klantgeld en financiële rapportering. Licenties en reguleringen zijn beschikbaar in de volgende gebieden:

Europese Unie

AVA Trade EU Ltd is gevestigd in Ierland en gereguleerd door de Centrale Bank van Ierland. (Referentie nr.: C53877) AVA Trade EU Ltd is een gelicentieerde beleggingsonderneming onder de Richtlijn betreffende markten voor financiële instrumenten(Markets in Financial Instruments Directive- MiFID). MiFID biedt een geharmoniseerde regelgeving voor beleggingsdiensten binnen de Europese Economische Ruimte. Het verhoogt efficiëntie en financiële transparantie en biedt een betere bescherming van de klant bij beleggingsdiensten.

Kantooradres:
AvaTrade Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens Street
Dublin 1
Ierland

Australië

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd is gelicentieerd in Australië door de Australian Securities & Investments Commission (Licentie nr.: 406684). De ASIC is de regelgevende instantie voor zakelijke, marktgerichte en financiële diensten en is er verantwoordelijk voor dat de financiële markten eerlijk en transparant zijn.

Kantooradres:
AvaTrade Capital Markets Australia Pty Ltd.
Level 13
2 park street
Sydney NSW 2000
Australië

ASIC REGELGEVINGSRICHTLIJN 227

De Australische licentie en regelgeving is alleen van toepassing op inwoners van Australië

Internationaal (B.M.E.)

Ava Trade Ltd is een geregistreerde onderneming voor financiële diensten op de Britse Maagdeneilanden en volledig gelicentieerd en gereguleerd door de British Virgin Islands Financial Services Commission. De B.V.I Financial Services Commission is de enige regelgevende instantie voor financiële diensten in het gebied die verantwoordelijk is voor de autorisatie en licentiëring van ondernemingen of personen die financiële diensten aanbieden.

Kantooradres:
Euro American Trust Building
PO Box 3483
Road Town, Tortola
Britse Maagdeneilanden

Japan

Ava Trade Japan K.K. is gelicentieerd en gereguleerd in Japan door de Financial Services Agency (Licentie nr.: 1662), de Financial Futures Association of Japan (Licentie nr.: 1574).

Kantooradres:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japan

Zuid-Afrika

Vanaf 2016 maakt AvaTrade deel uit van de Zuid-Afrikaanse markt onder de naam “Ava Capital Markets Pty Ltd”. Gereguleerd door de Financial Services Board FSP Licentie nr. 45984.

Het Zuid-Afrikaanse kantoor is het elfde internationale kantoor van AvaTrade, waarvan er 3 zijn geopend sinds begin 2015. De intrede van AvaTrade in Zuid-Afrika is een teken van groei en beweging in een positieve richting.