Regulatie

Gereguleerde Beleggingsonderneming

AvaTrade specialiseert zich in de online handel in vreemde valuta’s en aandelen en CFD’s voor grondstoffen, indextrackers, obligaties en indices. De groep heeft in diverse landen vergunningen; en biedt zijn klanten de geruststelling dat zij handelen bij een betrouwbare en gevestigde makelaar. AvaTrade is aan strenge eisen onderworpen op het gebied van naleving, hieronder valt het omgaan met activa van klanten, de veiligheid van klantengelden en financiële verslaggeving. In de volgende gebieden is AvaTrade in het bezit van vergunningen:

Europese Unie

AVA Trade EU Ltd is in Ierland geregistreerd en wordt gereglementeerd door de Central Bank of Ireland. (Referentienr.: C53877) AVA Trade EU Ltd is een investeringsmaatschappij in het bezit van een vergunning en voldoet aan de Europese Richtlijn voor de regulering van beleggingsdiensten en -activiteiten (Markets in Financial Instruments Directive, MiFID). De MiFID-richtlijn verstrekt een geharmoniseerd regelgevingskader voor investeringsdiensten binnen de Europese Economische Ruimte. De richtlijn zorgt voor meer efficiëntie en financiële transparantie en biedt klanten meer bescherming bij investeringsdiensten.

Kantooradres:
AvaTrade
Dockline
Mayor Street
Dublin 1, D01 K8N7
Ireland

DT Direct Investment Hub Ltd. wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (No. 347/17). DT Direct Investment Hub Ltd. is een vergunninghoudende beleggingsonderneming die voldoet aan de Markets in Financial Instruments Directive (MiFID). MiFID biedt een geharmoniseerd regelgevend regime voor beleggingsdiensten binnen de Europese Economische Ruimte. MiFID verhoogt de efficiëntie en financiële transparantie en biedt meer consumentenbescherming bij beleggingsdiensten.

Kantooradres:
74 Archiepiskopou Makariou C’
Amaranton Court
2nd Floor
Mesa Geitonia
Limassol
Cyprus

Poolse tak

AVA Trade EU Ltd exploiteert een Poolse tak onder toezicht van AvaTrade EU, dat door de Poolse financiële toezichtsautoriteit is goedgekeurd (https://www.knf.gov.pl/en/ENTITIES#693023)

Kantooradres:
Ul. Postępu 15, 02-676 Warszawa
Poland

Australië

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd heeft een vergunning in Australië van de Australian Securities & Investments Commission (Licentienr.: 406684). De ASIC is de Australische regelgever voor bedrijfs-, markten- en financiële diensten en moet ervoor zorgen dat zijn financiële markten eerlijk en transparant zijn. De Australische vergunning en regelgeving zijn uitsluitend van toepassing op Australische ingezetenen (ASIC-verordening 227)

Kantooradres:
Ava Capital Markets Pty Ltd C/O WeWork
Ground Floor, 320 Pitt Street
Sydney NSW 2000
Australië

Internationaal (Britse Maagdeneilanden)

Ava Trade Markets Ltd is een geregistreerd financieel dienstverleningsbedrijf op de Britse Maagdeneilanden. Het bedrijf heeft een volledige vergunning en staat onder toezicht van de British Virgin Islands Financial Services Commission (No. SIBA/L/13/1049). De BVI Financial Services Commission is de enige regelgever op het gebied van financiële diensten in het territorium die verantwoordelijk is voor het houden van toezicht op en het verstrekken van vergunningen aan bedrijven of personen voor het uitvoeren van financiële dienstverleningsactiviteiten .

Kantooradres:
Kingston Chambers,
PO Box 173,
Road Town, Tortola British Virgin Islands
BVI

Japan

Ava Trade Japan K.K. heeft in Japan een vergunning en staat onder toezicht van de Financial Services Agency (Licentienr.: 1662) de Financial Futures Association of Japan (Licentienr.: 1574).

Kantooradres:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokio
Japan

Zuid-Afrika

Vanaf 2016 is AvaTrade onderdeel van de Zuid-Afrikaanse markt onder de naam ‘Ava Capital Markets Pty Ltd’. Het bedrijf heeft een vergunning van de South African Financial Sector Conduct Authority (FSCA-nr.45984).

Kantooradres:
No. 70 Grayston Drive
2nd Floor
Sandton, Johannesburg
Zuid-Afrika
2196

Midden-Oosten

AVA Trade Middle East Ltd wordt gereglementeerd door de Financial Services Regulatory Authority (FSRA) van Abu Dhabi Global Market (Nr.190018)

De Financial Services Regulatory Authority (FSRA) van ADGM werd opgericht om een progressieve omgeving voor financiële dienstverlening te bepleiten en de integriteit van het gehele internationale financiële centrum in stand te houden door potentiële blootstelling aan risico’s en ongewenste gevolgen te beheersen.

De beleidslijnen van FSRA en de naleving van de regels en regelgeving van ADGM, waarbij is uitgegaan van en die overeenkomen met internationaal erkende standaarden, garanderen dat financiële rechtspersonen met zekerheid opereren, marktdeelnemers gedijen in een gelijk speelveld en de belangen van investeerders worden gewaarborgd.

Israël

ATrade Ltd wordt in Israël gereguleerd door de Israel Securities Authority (No. 514666577 ). De Israel Securities Authority is de nationale effectenregelgever van Israël en is verantwoordelijk voor het reguleren van en toezicht houden op de activiteiten van financiële instellingen.

Kantooradres:
Arieh Shenkar St 9
Herzliya, 4672509
Israel