WebTrader

Online handelen voor iedereen

Alle hoofdzaken met een paar muisklikken.

Door de gebruiksvriendelijke interface en het moderne ontwerp is dit platform eenvoudig te gebruiken en is het geschikt voor zowel beginners als gevorderden. U hoeft niets te downloaden of te installeren!

Waarom WebTrader?

Bent u iemand die geïnteresseerd is in het handelen op de markten zonder veel moeite en tijd te steken in uitgebreid onderzoek van de markt? Dan is WebTrader het ideale platform voor u! Installeren is niet nodig en u kunt het platform op elke computer met een webbrowser gebruiken.

NU HANDELEN

Gebruik de wijsheid van de massa

Koop en verkoop activa binnen een paar tellen en maak geïnformeerde beslissingen op basis van het sentiment op de markt van dat moment. Krijg in realtime nauwkeurige gegevens over wat handelaars bij AvaTrade kopen of verkopen en blijf op de hoogte van de markt zonder tijd te besteden aan technische of fundamentele analyse.

NU HANDELEN

Vergroot uw controle

Krijg alle handelsbenodigdheden voor de ultieme handelsresultaten in handen, waaronder markt- en hangende orders, takeprofit en stoploss, de mogelijkheid om uw posities gedeeltelijk te sluiten en bekijk uw handelsgeschiedenis en grafieken. Open, sluit en bewerk individuele en verzamelde posities met één muisklik.

NU HANDELEN

WebTrader in actie,
bekijk de video

WebTrader in actie, bekijk de video

AvaTrade:
Handel vol vertrouwen

AvaTrade: Handel vol vertrouwen

Beveiligde stortingen bij een gereguleerde makelaar

Extreem lage spreads en swapkosten

Een uitmuntende meertalige klantenservice en helpdesk

Investeer in uzelf

In ieders leven komt een moment waarop een klein fortuin bijeen is gespaard en een dilemma zich aandient. Welke investeringsmogelijkheden zijn voor u en uw geld beschikbaar?Nou, het antwoord is vrij simpel.Per dag gaat zo’n 5 biljoen Amerikaanse dollar door de valutamarkt! Dit duizelingwekkende bedrag bestaat niet alleen uit transacties tussen banken, landen en grote bedrijven, ook zijn er miljoenen mensen in verschillende financiële levensfases die elke dag in de dynamische valutamarkt investeren.AvaTrade biedt een breed scala aan activa om in te handelen, zoals cryptomunten, aandelen, goud, ruwe olie en meer.

Maar hoe?
Kan iemand met geen tot weinig ervaring deze markt ook aanboren?

Maar hoe? Kan iemand met geen tot weinig ervaring deze markt ook aanboren?

Ja. AvaTrade biedt allerlei handelsoplossingen voor handelaars van elk niveau. U zou kunnen beginnen met een demorekening waarop u geen geld hoeft te storten; hierop handelt u net als op een echte rekening, alleen dan met nepgeld. Zo leert u uw risico’s en vermogen te beheersen, en stoploss- en takeprofit-orders plaatsen. Zodra u deze basis doorhebt, kunt u beginnen met het uitproberen van afdektechnieken. Dit is een manier om uw posities te ‘verzekeren’, het zogenaamde ‘scalping’, een intense techniek om in heel kleine en snelle stapjes winsten op te bouwen. Natuurlijk kunt u ook andere dingen uitproberen. In het kort kunt u als beginner goed online terecht als u het handelen eens wilt proberen. Ons WebTrader-platform blinkt uit in eenvoud; onderweg kunt u onze mobiele AvaTradeGo-app ,gebruiken en, zodra u het een beetje doorhebt, wilt u misschien de vanilleopties bij AvaOptions wel aangaan. .

Wat is WebTrader en heb ik ervaring nodig om dit te gebruiken?

WebTrader is een innovatief online handelsplatform, speciaal ontworpen voor beginnende handelaren. Met zijn gebruikersvriendelijke interface en moderne ontwerp is online handelen eenvoudiger als ooit tevoren. U hoeft niets te downloaden of te installeren en u kunt WebTrader vanaf elke computer met een internetverbinding openen en dus overal ter wereld handelen. Wat zo geweldig is, is dat u in realtime kunt zien wat onze klanten op dat moment verhandelen, verder kunt u push-meldingen krijgen over alles wat populair is op de markt en u kunt natuurlijk handelen!Geen gedoe, wel resultaten!Neem uw toekomst in eigen handen dankzij het meest gebruikersvriendelijke handelsplatform dat AvaTrade ooit heeft ontwikkeld. Waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met handelen op WebTrader!

chatbot