AvaProtect

de ultieme tool voor risicobeheer

Exclusief voor AvaTrade, stelt AvaProtect™ u in staat om uw geld van transacties met verlies terug te krijgen. Doe mee aan de revolutie, bescherm uw transacties vandaag nog!

Bescherming tot 1 miljoen

AvaTrade, de bekroonde leider in Forex en CFD’s, zet een nieuwe standaard in risicobeperking met AvaProtect, een nieuwe en innovatieve risicotool.Deze unieke functie voor risicobeheer stelt je in staat een specifieke transactie te beschermen tegen verlies van maximaal 1 miljoen dollar gedurende een bepaalde periode, voor een schappelijke hedgingpremie die je betaalt op het moment van aanschaf.

AvaProtect is ontwikkeld in samenhang met de toewijding van het bedrijf tot klantsucces en tevredenheid en is exclusief beschikbaar op de platforms van AvaTrade: de AvaTradeGO-app die gedownload kan worden op Google Play en App Store en de WebTrader, waarvoor downloaden of installeren niet vereist is.

Lager risico, VEEL voordelen

In tegenstelling tot een standaard positie, waarbij van alles verkeerd kan gaan bij een ongunstige markt, zijn beschermde transacties beveiligd tegen ongewenste schommelingen gedurende de gekozen periode. AvaTrade biedt een vergoeding voor verlieslijdende transacties aan het eind van de beschermde periode en stort deze rechtstreeks op je account.

Bescherming staat AAN

Bescherming activeren is makkelijk; in 6 eenvoudige stappen:

  • Tik om WebTrader te openen of de AvaTrade GO-app
  • Kies een instrument*
  • Klik op het AvaProtect-icoon
  • Kies tijdsduur voor bescherming
  • Bekijk de premie en vervaldatum
  • Voltooi de transactie

En dat is alles – je transactie is beschermd.

*Beschikbaar voor FX, goud en zilver-transacties.

In onze video zie je hoe AvaProtect werkt

Hoe bescherm je je inzet met AvaProtect

Risicobeheer van AvaProtect biedt vergoeding voor verlies geleden tijdens de beschermde periode, inclusief stop-outs, handmatig gesloten transacties of verlies van een open transactie bij verval van de dekking. Open transacties zullen bij verval van de dekking open blijven, maar negatief saldo (op moment van verval) zal rechtstreeks naar je account gestort worden, exclusief de hedgingkosten. Als een beschermde transactie handmatig of met een stop-out beëindigt wordt, loopt de bescherming ten einde.Alle vergoede verliezen worden beschikbaar als geld, en hebben geen opnamebeperkingen.

De AvaProtect-premie berekenen

Elk AvaProtect-contract heeft een vaste beschermingsperiode die handmatig gekozen kan worden (uurlijks of dagelijks) en biedt volledige controle voor de AvaProtect-contractperiode. Daarnaast heb je controle over de beschermde transactie door te kiezen of je de positie wilt sluiten of Take Profit/Stop Loss-parameters in wilt stellen, naar eigen inschatting.

De AvaProtect-premie berekenen

De AvaProtect-premie is gebaseerd op de voorspelde volatiliteit van de onderliggende positie gedurende de contractperiode. Deze premie zal variëren afhankelijk van het gekozen transactieformaat en beschermingsperiode.De hedgingkosten van AvaProtect zullen van je vrije saldo worden afgetrokken op het moment van aankoop.

Kun je risico verminderen tijdens het handelen?

Gebruik AvaProtect bij je volgende transactie en geniet van gemoedsrust tijdens de beschermingsperiode. Voel je vrij gedurfde stappen te zetten in de markt, want je weet dat als je bescherming ten einde loopt en je een verlieslijdende positie hebt, AvaTrade je account volledig zal vergoeden voor alle verliezen. Het enige wat je hiervoor betaalt is een kleine hedgingpremie – zo eenvoudig is het.

Maak je je zorgen over verlieslijdende posities? Dat hoeft niet meer met AvaProtect. Gebruik de WebTrader of download AvaTradeGO, open een gratis handelsaccount en ervaar wat AvaProtect te bieden heeft.

AvaTrade: handelen met vertrouwen

Beveiligde stortingen bij een
gereguleerde broker

Superlage spreads
en swapkoersen

Uitmuntende klantenservice,
beschikbaar in verschillende talen

* Tijdens de beschermingsperiode

chatbot