AvaProtect

AvaProtectTM -
Handel zonder zorgen

Maakt u zich zorgen over een verliesgevende positie? Bij AvaTrade komt het goed.
Kies bij uw transactie voor AvaProtect en gun uzelf totale gemoedsrust*.
Exclusief beschikbaar op de AvaTradeGO-app.

Bescherming voor uw transacties

Stelt u zich eens voor: u opent zoveel transacties als u maar wilt zonder een bepaalde periode het risico te lopen uw zuurverdiende geld te verliezen. Bescherm uw transacties gewoon! Koop bescherming voor elke positie die u opent en bepaal voor welke duur. Laat het vervolgens aan de markt over en deze nieuwe positie wordt net zo behandeld als uw andere transacties. Als de bescherming afloopt en uw open positie is verliesgevend, dan storten we de vergoeding gewoon op uw rekening. Dan zijn alleen de kosten van AvaProtect zelf over!

Geen risico’s, wel HEEL VEEL voordelen

In tegenstelling tot een standaard positie, waar alles in de soep loopt als de markt zich tegen u keert, zijn beschermde transacties tijdens de gekozen periode 100% veilig bij ongunstige bewegingen. Dat wil zeggen dat AvaTrade bij verliesgevende transacties aan het einde van de beschermperiode u daarvoor een vergoeding geeft, rechtstreeks op uw rekening!

Lage kosten, enorm winstpotentieel

Tegen een kleine vergoeding bij aanvang krijgt u een digitale bodyguard voor uw transactie en bepaalt u precies hoelang u deze bescherming wilt. Zo kunt u ’s nachts rustig slapen wetende dat uw transactie in goede handen is, wat er in de beschermperiode ook op de markt gebeurt!

AvaProtect in actie zien? Bekijk onze video!

AvaTrade: Handel met vertrouwen

Veilig storten
bij een gereguleerde broker

Buitengewoon lage spreads
en swapkosten

Een uitstekende meertalige
dienstverlening en ondersteuning

*Tijdens de beschermperiode.

Subscribe to our news
Don't miss out on the latest news and updates!