AvaSocial

Sociale Handel naar een
hoger niveau tillen

Gebruik de AvaSocial app om te leren van succesvolle handelaren, voordat je je slag slaat. Maak contact met collega's en automatiseer je transacties.

Een app voor alle niveaus

Beginners kunnen al doende echt kennismaken met de markten! Verkort de leercurve door deskundige handelaren te volgen die waardevolle inzichten kunnen verschaffen. Ervaren handelaren kunnen tijd besparen door een duidelijk zicht op de markt te krijgen, zonder dagelijks onderzoek te moeten verrichten. Verbreed uw horizon door blootstelling aan activa die u normaal niet verhandelt. Automatiseer uw transacties en verlaat uw terminal met een gerust gevoel over de strategieën die u volgt.

De nieuwste innovatie in sociaal handelen

AAvaSocial bepaalt de nieuwe norm in sociale handelstechnologie. Met de AvaSocial mobiele app kunt u de acties van de allerbeste handelaren volgen en kopiëren. Gebruik de wijsheid van de experts, stel vragen aan uw mentoren of groepen, en ontdek nieuwe en krachtige strategieën.

Simpel gezegd: met AvaSocial zult u nooit meer alleen handelen.

Handel kopiëren eenvoudig gemaakt

 • Leer handelen met de besten
  Ervaar de voordelen van uw eigen transparante netwerk van gelijkgestemde handelaren, chat met vrienden en ontvang directe toegang tot marktmogelijkheden terwijl u de kudde een stap voor blijft.
 • Realtime handelssignalen
  Ontvang voortdurend realtime updates over uw vrienden en ervaren handelaren op uw nieuwsfeed, zie wat ze doen, geef vervolgens commentaar, deel, like een transactie of kopieer gewoon handelssignalen.
 • Een nieuwe manier om uw beste transacties te delen
  Wilt u meer volgers krijgen of gewoon trots zijn op een flinke winst? Met AvaSocial kunt u uw succes vieren met een afbeelding die u in uw hele socialemedianetwerk kunt plaatsen, inclusief Facebook, Instagram en Twitter.
 • Verdien prijzen voor de transacties die u elke dag doet
  Of u nu een grote winst boekt, sociale functies op de app gebruikt of aan de winnende hand bent, u krijgt speciale prijzen om uw digitale prijzenkast te vullen en anderen te laten zien hoe ver u gekomen bent.
 • Honderden markten- 24/7
  Handel met vrienden, blijf gemotiveerd, laat u inspireren. Heroverweeg de manier waarop u handelt in forex, indices, grondstoffen, aandelen en crypto's door te communiceren met andere handelaren in een recht grensverleggende 24/7 handelsomgeving.

Meer voordelen met AvaSocial

 • Vraag andere handelaren, daag de posities van uw vrienden uit of wissel ze om
 • Vind, volg, sluit u aan bij of creëer zelfs uw eigen handelsnetwerken en laat uw vertrouwde community groeien
 • AvaSocial in samenwerking met Pelican Trading is volledig gereguleerd om handelaren in staat te stellen hun eigen handelssignalen te verkopen en anderen te laten betalen voor groepstoegang

AvaSocial in enkele minuten opzetten

 1. Download AvaSocial
 2. Maak uw sociale account aan
 3. Voer uw MT4 inloggegevens in
 4. Vertel ons in welke activa u geïnteresseerd bent (FCA-vereiste)
 5. Financier uw AvaSocial-account
 6. Begin met kopiëren

Klaar om mee te doen aan iets waarlijk revolutionairs?

Maak verbinding met AvaSocial, profiteer van het succes van uw netwerk en kom midden in de markt te staan zoals u nog nooit hebt meegemaakt. Het loont om sociaal te zijn met AvaSocial!

* Pelican Exchange Limited is een aangestelde vertegenwoordiger van London and Eastern LLP, die gemachtigd en gereglementeerd is door de Financial Conduct Authority ("FCA") met respectievelijke FCA-registratienummers 739090 en 534484.

* Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten in het Verenigd Koninkrijk.

chatbot