AvaSocial -
Ontgrendel de Kracht van Samen Handelen

Verbind, kopieer en verover de markten samen met deskundige handelaren, leer van hun strategieën, en zeg voor altijd vaarwel tegen alleen handelen.

Kopieer. Handel. Herhaal.

Ons innovatieve platform verbindt u met een community van expert handelaars, zodat u hun strategieën kunt kopiëren en samen met hen kunt handelen. Bekijk hun statistieken en prestaties en kies uit de beste voordat u hun handelwijze kopieert. Zeg vaarwel tegen het isolement van de handel en hallo tegen een wereld van samenwerkend beleggen.

Handelen Eenvoudig Gemaakt

Met AvaSocial kunnen beginners in de markten duiken terwijl ze leren, dankzij de deskundige inzichten die hun vooruitgang versnellen. Ervaren handelaren kunnen kostbare tijd besparen met duidelijke marktoverzichten, waardoor dagelijks onderzoek niet meer nodig is. Breid uw portefeuille uit door nieuwe activa te verkennen buiten uw comfortzone. En met automatisch handelen kunt u vol vertrouwen uw gekozen strategieën volgen terwijl u weg bent van uw terminal.

Waarom Kiezen voor AvaSocial?

Handelscommunity:

Deel kennis en strategieën om u te helpen groeien als handelaar.

Kopieer de Experts:

Sla marktonderzoek over – krijg toegang tot ervaren handelaren met bewezen track records.

Diversificatie
Gemakkelijk Gemaakt:

Beheer risico's door uw portefeuille te spreiden over verschillende activa en strategieën.

Transparantie
en Controle:

Controleer de prestaties van experts, pas uw portefeuille aan en stop op elk moment met kopiëren.

Handel Altijd ,
en Overal

Handel 24/7 in forex, indices, grondstoffen en aandelen met AvaSocial.

Handel
met Vertrouwen

Bij AvaSocial is uw kapitaal veilig bij een van de strengst gereguleerde brokers.

Hoe AvaSocial Werkt

1/ Kies
uw Deskundigen:

Ontdek onze gevarieerde lijst met deskundige handelaren. Filter op prestatie, risiconiveau en activaklasse om te voldoen aan uw beleggingsdoelen.

2/ Wijs
uw Fondsen toe:

Pas uw portefeuille aan door te beslissen hoeveel kapitaal u wilt toewijzen aan elke expert die u volgt.

3/ Kijk
en Leer:

Ontspan, want experttrades worden automatisch gerepliceerd in uw account. Het is een probleemloze manier om deel te nemen aan de financiële markten.

4/ Blijf op
de Hoogte:

Houd de prestaties van uw portefeuille in de gaten via ons gebruiksvriendelijke dashboard. Real-time monitoring, inclusief winst, verlies en gedetailleerde deskundige prestatiecijfers, is binnen handbereik.

5/ Maak Contact
met de Community:

Neem deel aan discussies, stel vragen en deel inzichten met collega-handelaren in onze sociale handelscommunity. Van anderen leren en verbonden blijven verbetert uw AvaTrade-ervaring.

Waar wacht je op? Het duurt maar een minuut.

Mensen Zeggen de Leukste Dingen

quotes

Het AvaSocial platform heeft mijn handelservaring veranderd. Als beginner wist ik niet zeker waar ik moest beginnen, maar AvaSocial stelde me in staat om ervaren handelaren te volgen en van hun strategieën te leren. Ik heb een consistente groei in mijn portefeuille gezien en ik vind het geweldig om deel uit te maken van de AvaTrade-community.

Sarah H.

quotes

Ik handel al jaren, maar vond het moeilijk om te diversifiëren omdat ik niet de tijd of kennis heb om te veel markten te volgen. AvaSocial heeft alles vereenvoudigd. Ik kan mijn beleggingen moeiteloos diversifiëren door tophandelaren te volgen en de transparantie bij het volgen van de prestaties van mijn portefeuille is fantastisch.

David T.

quotes

AvaSocial heeft van handelen voor mij een sociale ervaring gemaakt. Ik vind het leuk om in contact te komen met collega-handelaren, strategieën te bespreken en van elkaar te leren. Het gaat niet alleen om kopiëren; het gaat om samen groeien als community.

Maria S.

quotes

Wat een game-changer! Het kopiëren van de trades van de experts heeft me tijd bespaard en mijn zelfvertrouwen een boost gegeven. Ik stress niet langer over het analyseren van elke marktbeweging. In plaats daarvan volg ik betrouwbare handelaren en zie ik echte resultaten.

Alex M.

quotes

Ik ben niet langer geïntimideerd door de financiële markten. Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk het is om ervaren handelaren te volgen en consistente rendementen te behalen. Zeer aan te bevelen!!

John L.

quotes

Ik heb altijd al willen beleggen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. De gebruiksvriendelijke interface van AvaTrade AvaSocial en de mogelijkheid om het succes van tophandelaren te repliceren, hebben mij in staat gesteld om met vertrouwen de stap naar beleggen te wagen.

Emily B.

AvaSocial FAQ

Waarom is Social Trading populair?

Social trading brengt de wijsheid van deskundige handelaren naar jou. AvaSocial stelt handelaren in staat om transacties te delen en uit te voeren binnen een centraal netwerk, waardoor het ideaal is voor zowel nieuwe als ervaren handelaren. Door de strategieën van experts te kopiëren, kunt u meer succes behalen.

Hoe is AvaSocial ontstaan?

AvaTrade heeft een samenwerkingsverband gesloten met Pelican Trading om AvaSocial te ontwikkelen, een innovatieve sociale handelstechnologie. AvaSocial wordt volledig gereguleerd door de FCA en is beschikbaar in meerdere talen. Download gewoon de app, open uw sociale accounts en begin met kopiëren.

Wat zijn de beste functies van AvaSocial?

AvaSocial richt zich op social trading binnen de AvaTrade community. Het verkort de leercurve, zodat u mentors kunt ontdekken, vragen kunt stellen en trades kunt kopiëren. Real-time handelssignalen, updates en social sharing verbeteren uw handelservaring op verschillende financiële instrumenten.

Hoe verzekert AvaSocial de veiligheid van gebruikersgegevens en fondsen?

AvaSocial neemt de veiligheid van gebruikers serieus. We maken gebruik van de modernste versleutelingsprotocollen om uw persoonlijke gegevens en handelsaccounts te beveiligen. Daarnaast wordt het geld van klanten bewaard op aparte rekeningen bij gerenommeerde financiële instellingen, waardoor het hoogste niveau van bescherming wordt gewaarborgd. Onze toewijding aan beveiliging strekt zich uit tot regelmatige audits en naleving van industriële regelgeving, waardoor gebruikers met een gerust hart gebruik kunnen maken van ons platform.

* Pelican Exchange Limited is een aangestelde vertegenwoordiger van London and Eastern LLP, die gemachtigd en gereglementeerd is door de Financial Conduct Authority ("FCA") met respectievelijke FCA-registratienummers 739090 en 534484

chatbot