AvaTrade Beoordelingen

Er is zoveel concurrentie als het gaat om het handelen in CFD's. Met zoveel online brokers om uit te kiezen, hoe kunt u beslissen met welke u wilt werken? Er zijn een aantal manieren om deze beslissing te nemen, waaronder kijken naar de staat van dienst van de makelaar, de wettelijke status en ook de reputatie. Gelukkig is er een schat aan internetsites die beoordelingen van experts publiceren - deze zijn vaak objectief geschreven, en aangezien AvaTrade door velen wordt beschouwd als een baanbrekende makelaar, beoordelen ze AvaTrade vaak. We kunnen met trots zeggen dat de meeste feedback die we krijgen zeer positief is.

Hoe Behouden we onze Solide Reputatie?

We zijn nu ver in ons tweede decennium van werking. Dit wordt beschouwd als een leven lang voor de relatief nieuwe online handelsindustrie en sommigen zullen misschien zeggen dat dit ons een grootvader van deze industrie maakt. Bovendien houden we ons aan de wettelijke vereisten van 7 wereldwijde regio's - van Noord-Amerika tot Europa en Zuid-Afrika tot Azië, inclusief de moeilijk te kraken Chinese markt. Dat maakt ons een van de meest gereguleerde makelaars die u waarschijnlijk zult tegenkomen.De beoordelingen op sites van derden getuigen hiervan en van het ethos waar we voor staan, namelijk integriteit en klanttevredenheid.

Sommige gebruikers toonden frustratie over de manier waarop we de cryptocrisis 2017-2018 hebben aangepakt. We werden plotseling overweldigd door een toestroom van nieuwe gebruikers die van de ene op de andere dag met ons wilden handelen, en dit leidde tot iets langzamere opnametijden en de intermitterende opschorting van crypto-activa als gevolg van extreme prijsschommelingen. Dit werd door ons allemaal snel opgelost.

Midden in de storm hebben we ons klantenservicepersoneel aanzienlijk uitgebreid en flink geïnvesteerd in professionele training, zodat bestaande klanten niet langer hoeven te wachten met hun verzoeken, terwijl nieuwe klanten aan boord kwamen. We hebben een beperkte positieomvang en hefboomwerking op crypto's, zodat die extreme volatiliteit de fondsen van onze klanten niet in gevaar zou brengen boven de niveaus die acceptabel zijn in de sector, door met succes de nieuwste ESMA-regelgeving en MiFID II toe te passen.

Dit is allemaal goed gelukt, aangezien onze algehele klanttevredenheid enorm is, zoals blijkt uit alle laatste AvaTrade-recensies. We behoren tot de hoogste in de branche en we blijven koploper.

Net als voorheen blijft ons doel om al onze klanten individueel te bedienen en hen te helpen met vertrouwen handel te drijven. We zullen blijven luisteren naar elke AvaTrade-beoordeling en feedback van elke klant en we zullen ernaar streven de verwachtingen van onze klanten te begrijpen en de klok rond te blijven werken om deze te overtreffen.Veel Plezier met Handelen!