Onze Tarieven en Kosten

Our Fees and Charges

Kopen/verkopen spreads

AvaTrade wordt gecompenseerd voor haar diensten via de Kopen/Verkopen spread (bieden/laten) (klik hier voor meer informatie hierover), dus wanneer u een positie opent, “betaalt” u in wezen de spread. Deze spread is verwerkt in de door AvaTrade geoffreerde tarieven en zijn geen extra kosten of vergoedingen die u moet betalen boven de geoffreerde tarieven.

Doe gewoon het volgende om de spread voor een specifiek instrument te bekijken:

  1. Log in op uw account:
  2. Zoek naar een specifiek instrument.
  3. Klik op het pictogram Details (i) en scroll naar beneden naar het gedeelte Info

Aanvullende tarieven

De onderstaande kosten kunnen op uw rekening worden toegepast, afhankelijk van uw handelsactiviteit:

Overnight premie

Een overnight premie wordt van uw rekening afgetrokken wanneer u een positie aanhoudt na een bepaalde tijd (de “Overnachtingstijd voor financiering” genoemd). U kunt er hier meer over lezen.

Inactiviteitskosten

Na 3 opeenvolgende maanden van niet-gebruik (“Inactiviteitsperiode”), en elke daaropvolgende Inactiviteitsperiode, worden er inactiviteitskosten afgetrokken van de waarde van de handelsaccount van de Klant. Deze kosten worden hieronder uiteengezet en zijn afhankelijk van de valuta van de klant:

  • USD Account: $50
  • EUR Account: €50
  • GBP Account: £50

Toepasselijke vergoedingen kunnen periodiek worden gewijzigd.

Administratiekosten

Voor uw handelsaccount kunnen jaarlijkse administratiekosten in rekening worden gebracht, tenzij dit bij wet verboden is. Na 12 opeenvolgende maanden van niet-gebruik (“Jaarlijkse Inactiviteitsperiode”) worden administratiekosten ingehouden op de waarde van uw handelsaccount. Deze kosten worden hieronder uiteengezet en is afhankelijk van de desbetreffende valutarekening: Dit is ter compensatie van de kosten voor het beschikbaar stellen van de dienst, ook al wordt er misschien geen gebruik van gemaakt.

  • USD Account: $100
  • EUR Account: €100
  • GBP Account: £100

Toepasselijke vergoedingen kunnen periodiek worden gewijzigd.