Automated Trading

automated trading

Als u een automatic trading account wilt openen, klikt u eenvoudig op de onderstaande knop. Als u meer wilt weten over de geautomatiseerde handelsoplossingen die beschikbaar zijn bij AvaTrade, lees dan de volgende beschrijvingen of klik op de onderstaande links voor nog meer informatie.

Word lid van AvaTrade en profiteer van de voordelen van handelen met een gereguleerde makelaar!

Automated Trading Platforms

Met behulp van geautomatiseerde handelsplatforms kunt u de transacties van andere, vaak meer ervaren handelaren, spiegelen of kopiëren. U kunt op deze manier uw handel volledig automatiseren en het geeft u de mogelijkheid om te handelen, zelfs als complete beginner. Voor meer gevorderde handelaren is het een geweldige manier om niet de hele dag naar uw scherm te hoeven zitten kijken. We bieden een verscheidenheid aan verschillende autohandelsproducten aan onze klanten, en we ondersteunen ook deskundige adviseurs die bots voor MT4 verhandelen.

AvaSocial

Bij AvaSocial draait alles om sociale handel binnen de AvaTrade-gemeenschap. De app voor sociaal handelen verkort de leercurve. Dit brengt copy trading in beeld, waar u mentoren kunt ontdekken, vragen kunt stellen en hun transacties kunt kopiëren. Door te leren van de besten boots je hun prestaties na in je eigen portfolio.

Duplitrade

DupliTrade is een MT4-compatibel platform waarmee handelaren automatisch de signalen en strategieën van meer ervaren handelaren in realtime kunnen volgen. De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om een ​​handelsportefeuille op te bouwen en te beheren en tegelijkertijd waardevolle inzichten te verkrijgen over succesvolle handelsstrategieën.

ZuluTrade

ZuluTrade, een van de meest populaire automatische handelsplatforms die tegenwoordig wordt gebruikt, converteert de aanbevelingen van ervaren handelaren en voert automatisch de transacties uit op uw AvaTrade-account. Selecteer welk programma of welke experts het beste bij uw doelstellingen en beleggersprofiel passen.

Soorten Geautomatiseerde Handelsoplossingen

Er zijn twee manieren waarop beleggers hun handelsactiviteiten kunnen automatiseren: door handelsbots te gebruiken en via copy of social trading. Welke benadering u ook kiest, hangt af van uw vaardigheden, ervaring en voorkeuren.

Bij autohandel voeren handelssoftware of bots handelsposities in de markt uit op basis van een gespecificeerde strategie of een op regels gebaseerd criterium dat moet worden bereikt. Enkele van de typisch gecodeerde strategieën zijn onder meer mean reversion, trend- en momentumhandel en arbitragestrategie.

Bij het coderen van hun handelsbots, ook wel expert advisors (EA's) genoemd, kunnen beleggers regels opnemen zoals alleen kopen wanneer de prijs boven het voortschrijdend gemiddelde over 100 perioden ligt of alleen handelen tijdens de sessie in New York. Beleggers kunnen handelsbots maken, huren of kopen om geautomatiseerde handel na te streven, of ze kunnen toegang krijgen tot een geautomatiseerd handelsplatform.

Aan de andere kant stelt sociale handel beleggers in staat om de transacties van hun collega's of succesvolle beleggers op hun persoonlijke handelsaccounts te volgen, te volgen en te kopiëren/spiegelen. Succesvolle sociale handel vereist robuuste technologieën om ervoor te zorgen dat transacties in realtime worden uitgevoerd om de 'succesvolle' handelaar perfect te weerspiegelen.

De meeste kopieerhandelsplatforms zijn volledig geautomatiseerd, maar andere bieden beleggers de mogelijkheid om te kiezen welke transacties of signalen ze op hun handelsaccounts willen uitvoeren.

Voordelen en Nadelen van Automated Trading

Pluspunten

 • Behoudt discipline en minimaliseert de impact van emoties in de handel
 • Het bespaart tijd en kan worden aangepast aan het schema van elke handelaar
 • Stelt beleggers in staat een breed scala aan kansen en strategieën in de markt te verkennen zonder enige menselijke burn-out
 • Verbetert de uitvoering van orders, waardoor transacties kunnen worden ingevoerd en verlaten tegen optimale prijzen om de winstgevendheid te maximaliseren en verliezen te beperken

Nadelen

 • Er kan een te grote afhankelijkheid zijn van technologie en het geautomatiseerde handelssysteem, en mechanische storingen kunnen verwoestende gevolgen hebben
 • Er bestaat het gevaar van overoptimalisatie, waarbij beleggers waarschijnlijk een systeem zullen creëren dat op papier goed is, maar niet geschikt is om te leven om te handelen
 • Mogelijk moet er regelmatig toezicht worden gehouden om potentiële risico's te identificeren, zoals verbindingsproblemen en systeemstoringen

Laatste Woorden

Ondanks de weinige nadelen, zijn geautomatiseerde handelsplatforms over het algemeen gunstig voor handelaren. Ze kunnen hen helpen meer kansen in de markt te verkennen en deze te benutten met maximale objectiviteit van hun strategieën.

Meld u aan bij AvaTrade en krijg toegang tot geavanceerde geautomatiseerde handelsplatforms zoals AvaSocial, DupliTrade en ZuluTrade.

Veelgestelde Vragen Over Automated Trading

 • Werkt Autohandel?

  Automatische handelssystemen zijn niet perfect, maar als je bedenkt dat het merendeel van de handel op grote beurzen naar verluidt autohandel is, is het gemakkelijk te zien dat het duidelijk werkt als het op de juiste manier wordt gedaan. In feite is automatisch handelen niets meer dan het omzetten van een handelssysteem, de invoer-, uitstap- en geldbeheerregels die worden gebruikt om markten te verhandelen, in een geprogrammeerd systeem in plaats van het handmatig te volgen. Autohandel kan zelfs als superieur worden beschouwd aan handmatige handel, omdat het emoties volledig uit de handel haalt.

   
 • Is Autohandel legaal?

  Autohandel op de valutamarkten, aandelenmarkten, grondstoffenmarkten en cryptocurrency-markten is allemaal volledig legaal. Er zijn in geen enkel land regels of wetten aangenomen die autohandel verbieden (waarvan we op de hoogte zijn). Het is echter een beslissing die door de individuele makelaar wordt genomen of automatisch handelen in een account is toegestaan. Velen staan ​​autohandel toe, maar sommigen verbieden het voor hun klanten. Wanneer u handelt met AvaTrade, bent u altijd vrij om automatisch handelen te gebruiken om uw handel en potentiële winsten te verbeteren.

   
 • Is autohandel winstgevend?

  Er is geen handelsmethode die inherent winstgevend is, en dat geldt ook voor autohandel. Het kan winstgevend zijn als de regels die worden gebruikt om het systeem te programmeren nauwkeurig zijn, maar automatisch handelen kan ook een snelle methode zijn om een ​​handelsaccount leeg te maken. Bovendien moet elk geautomatiseerd handelssysteem te allen tijde worden gecontroleerd. Het is bekend dat een verandering in de marktdynamiek een succesvol en winstgevend autohandelssysteem verandert in een verliezend, geldverslindend beest. Dus hoewel automatisch handelen misschien een gemakkelijke manier lijkt om winst te maken, is de waarheid dat er geen gemakkelijke manier is om te profiteren van markten, hoewel automatisch handelen het gemakkelijk kan maken om ervoor te zorgen dat u geen transacties mist.

   

Open een handelsaccount in 1 minuut
Profiteer van handelsmogelijkheden