Geautomatiseerd handelen

Geautomatiseerd handelen

Dankzij geautomatiseerde handelsplatformen kunnen handelaren de transacties van anderen spiegelen of kopiëren. Een handelaar kan signalen kopiëren of complete strategieën spiegelen, en zo meeprofiteren van de ervaring en kennis van succesvolle handelaren. De verschillende door AvaTrade aangeboden automatische handelsplatformen geven handelaren het vertrouwen om te gaan handelen. Daarnaast kunnen handelaren zo ook handelen als zij eigenlijk te weinig tijd of onvoldoende kennis of ervaring hebben.

DupliTrade

DupliTrade is een platform dat compatibel is met MT4 en waarmee handelaren de signalen en strategieën van ervaren handelaren in realtime en automatisch kunnen volgen. De gebruiksvriendelijke interface maakt het makkelijk om een handelsportefeuille samen te stellen en te beheren en tegelijk waardevolle inzichten in succesvolle handelsstrategieën te krijgen.
Een DupliTrade-rekening openen

ZuluTrade

Een van de populairste automatische handelsplatforms die vandaag de dag gebruikt worden. ZuluTrade converteert de aanbevelingen van ervaren handelaren en voert de transactie automatisch op uw AvaTrade-rekening uit. Selecteer welk programma of welke experts het beste bij u passen.
ZuluTrade openen