AvaTrade App

DE INNOVATIEVE APP VOOR DE VOORUITZIENDE HANDELAAR

Maak verbinding met de wereldmarkten via de live feeds en sociale trends en ontdek nieuwe handelsmogelijkheden op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve app

Begin met handelen

Handelen, simpel gemaakt

Geniet van een naadloze handelservaring met een geavanceerd dashboard, aangevuld met intuïtieve beheermiddelen, duidelijke grafieken, inzoom-mogelijkheden en nog veel meer handige functies die alleen deze app heeft.

Met AvaTrade Mobile App kunt u eenvoudiger handelen, want de app begeleidt u stap voor stap bij het openen van posities, feedback op uw activiteiten en ondersteuning wanneer u die nodig hebt. Beheer verschillende MT4-rekeningen en schakel tussen demo- en echte rekeningen en rekeningen met een concurrerende spread, en krijg zo alle benodigde informatie over uw posities terwijl u op uw AvaTrade-rekening bent aangemeld.

Handel nu

Markttrends – Exclusieve technologie bij AvaTrade App

Zie realtime hoe de markten zich ontwikkelen met deze ongelooflijke functie, een snelle manier om op de hoogte te zijn van sociale trends in de levendige gemeenschap van AvaTrade-handelaren. De technologische mogelijkheden geven u toegang tot belangrijke financiële informatie voor een duidelijke analyse van wat er op dit moment van belang is.

U maakt betere en nauwkeurige beslissingen, want al uw handelsinstrumenten gaan nu gepaard met inzichten, allerlei actuele grafische gegevens, en informatie over wat en hoe andere handelaren kopen en verkopen.

Handel nu

Unieke Handelsfuncties

Bekijk in één oogopslag uw posities, maak uw eigen watchlists aan en bekijk live koersen en grafieken. Handel in meer dan 250 instrumenten waaronder ‘s werelds beste valutaparen, grondstoffen, aandelen, cryptocurrency’s en nog meer, en dat allemaal binnen handbereik.

Download de app nu

Zie AvaTrade App in actie, bekijk onze video

AvaTrade: Handel met Vertrouwen

Beveiligde stortingen bij een gereguleerde makelaar

concurrerende spreads en voordelige nachtelijke rentes

Eersteklas meertalige dienstverlening en ondersteuning

chatbot