Ripple Handel

Wat is Ripple

Ripple cryptovaluta is een open betalingssysteem in beta. Het doel is om mensen onafhankelijk te maken van de financiële instellingen zoals de banken, creditcards en andere netwerken die kosten en vertragingen afdwingen. Volgens marktgrootte en kapitaal is Ripple de derde grootste cryptovaluta, net achter Bitcoin en Ethereum.
Ripple heeft nu miljarden dollars in cryptovaluta op rekening. Het werd gebouwd als een digitaal betalingsnetwerk voor real-time financiële transacties en is ook de kernbezitter van Ripple XRP, de digitale munt die in 2017 alleen al 40 keer in waarde toegenomen is.
Om verwarring te voorkomen wordt het netwerk Ripple genoemd, en de Ripple munt XPR – Ripples. De frequentie voor vrijgave van nieuwe munten in het systeem beïnvloedt de prijs en koers. In totaal bestaan er 100 miljard XRP en Ripple bezit ongeveer 60 procent van de XRP. Als u rekening houdt met al deze beoordelingen, zou het meer waard zijn dan een aantal Amerikaanse tech-startups bijeen. XRP is in hoofdzaak het bezit van en gebonden aan één bedrijf.
Ripple investeert constant in haar netwerk en groeiende partnerschappen met wereldwijde firma’s en financiële instellingen. Sommige banken die hebben ondertekend om Ripple te gebruiken, zijn BBVA, SEB, Start One Credit Union en Cambridge Global Payments. Zolang de markt en het netwerk blijven groeien, heeft Ripple’s waarde potentieel om verder te groeien.

Voordelen van handelen met Ripple met AvaTrade

Ripple handelen met AvaTrade kan voordelig zijn op manieren die reguliere cryptovaluta-uitwisselingen niet aanbieden.

  • Short verkopen, ook bekend als “short gaan”, door een activa of valuta te shorten waarvan u denkt dat de waarde zal zakken. Het betekent dat u een activa verkoopt zonder er de eigenaar van te zijn. De hoop bestaat dat de prijs zal dalen en dat u het terug kunt kopen tegen een lagere prijs om winst te maken op de handel.
  • Hoge hefboom, in handelen biedt een handelaar de kans te handelen op veel grotere bedragen dan hij van zichzelf zou hebben. Het is een lening van de makelaar aan een handelaar. Hefboomwerking kan winst doen toenemen, maar evenzeer de verliezen.
  • Automatisch handelen, ook bekend als robothandel, maakt gebruik van softwareapplicaties om handelsstrategieën toe te passen op het kopen en verkopen. Deze systemen kunnen voorgeprogrammeerd worden, wat computers toelaat de markt en transacties te bewaken.

Wanneer u handelt met AvaTrade handelt u op de prijswijzigingen van de digitale munt, en koopt u deze niet fysiek.

Ripple model

Gebaseerd op de Ripple website is hun concept een “basisinfrastructuur technologie”.

Het idee van Ripple werd ontwikkeld in 2004 door Ryan Fugger uit Vancouver, Canada. Gedurende de volgende tien jaar werd het digitale ontwikkeld tot uiteindelijk in 2014 verschillende grote banken begonnen Ripple en de betalingsnetwerken te gebruiken. Het Ripplesysteem heeft voor hen voordelen, zoals de gedistribueerde kasboeken, de prijs en de veiligheid. Ze bieden dit alternatief op “overschrijving” of een “afwikkelingssysteem” optie.

Het bedrijf achter Ripple is “OpenCoin”. Er zijn twee verschillende entiteiten die de Ripple maken; er is het betalingsnetwerk en de actuele valuta op het betalingsnetwerk. Gebaseerd op het gedecentraliseerde digitale systeem, is Ripple’s hoofdidee om te werken met verschillende betalingssystemen wereldwijd.

Ripple laat bedrijven toe om transacties binnen 3-5 seconden uit te voeren. De betalingen worden automatisch verwerkt en ontvangen en zijn onomkeerbaar. Verschillende financiële instellingen wereldwijd hebben partnerschappen opgericht en begonnen het Ripplesysteem te gebruiken.

Bitcoin en Ripple zijn in veel opzichten gelijk. Zoals Bitcoin, heeft de Ripple munt een beperkt aantal eenheden die gegenereerd kunnen worden. Beide kunnen peer to peer worden overgebracht en beide hebben digitale beveiligingssleutels om valse transacties van munten te vermijden. Betalingsinformatie van het kasboek is privé, de transactie-informatie is echter openbaar.
Ripple benadrukt dat ze snellere transactietijden bieden dan Bitcoin, omdat transactiebevestigingen heel snel door hun netwerk kunnen gaan. Er moet niet gewacht worden op blokinformatie en transacties gaan heel snel door het netwerk.

De verschillen tussen Bitcoin en Ripple

Overeenkomsten:

  • Beide zijn open source – niet in het bezit van een bedrijf of een individu
  • Transacties voor beide kunnen anoniem en gratis zijn op het internet

Verschillen:

  • Ripple is sneller in het verwerken van transacties en meer energie-efficiënt dan Bitcoin
  • Ripple is een gedecentraliseerd transactienetwerk dat een digitale valuta heeft, Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta
  • Er is een vastgesteld aantal Bitcoins dat nog geleidelijk toeneemt
  • Er is een gedefinieerd aantal XPR (Ripples) van 100 miljard

Grootste verschil:
Bitcoin wil ons betaalmiddel veranderen; Ripple wil veranderen hoe we betalen.

De maximale geaccumuleerde positie voor Ripple is 1.000.000 RIPPLE (10 LOTS), details in onze
Voorwaarden en kosten pagina