Litecoin Handel

litecoin trading ltc

CFD-handel voor Litecoin

Litecoin heeft zich geprofileerd als de belangrijkste concurrent van de Bitcoin, en nu kunt u handelen in deze interessante digitale valuta met AvaTrade.

Wanneer u met AvaTrade handelt met CFD’s voor Litecoin kunt u direct long of short gaan (kopen of verkopen), dus of u nu optimistisch of cynisch bent over de toekomst van digitale valuta, u kunt uw analyse direct in actie omzetten. AvaTrade is een toonaangevende makelaar met een aantal van de beste handelsvoorwaarden op de markt, zoals de laagste spreads op cryptomunten die er op de markt worden aangeboden.

 • Handel in Litecoin met een hefboom van
 • Kies tussen de krachtige AvaTradeAct en MetaTrader 4 platformen
 • Handel waar u ook bent met onze gratis apps voor tablet of mobiele telefoon
 • Profiteer van de veiligheid van een gereguleerde broker
 • Live ondersteuning in uw eigen taal op het moment dat de markten open zijn

AvaTrade is een toonaangevende makelaar met een aantal van de beste handelsvoorwaarden op de markt, zoals de laagste spreads op cryptomunten die er op de markt worden aangeboden.

Waarom in crypto-CFD’s handelen bij AvaTrade?

 • Compromisloze veiligheid – Dankzij zes toezichthoudende autoriteiten en gescheiden rekeningen wordt uw geld te allen tijde beschermd.
 • Een enorme keuze aan crypto’s – Handel op onze handelsplatformen in allerlei crypto’s.
 • Geen verborgen kosten – Bij ons geen commissies of bankkosten bij transacties!
 • Crypto’s kennen geen pauze – AvaTrade is een van de weinige makelaars die 24 uur per dag diensten aanbiedt en wel 14 talen ondersteunt.
 • Gulle hefboom – Vergroot uw initiële kapitaal met een royale hefboom en handel met meer blootstelling dan uw rekeningsaldo. Tot 2:1 (voor EU-inwoners) en 25:1 (voor niet-EU-bewoners).
 • Beperk uw risico – Als u handelt, kunt u vooraf winst- en verliesniveaus instellen dankzij stoplosses en take-profits. Bepaal het maximale bedrag dat u wilt riskeren als u speculeert op de koers, of stel een koers in waarop u winst wilt nemen. Ook toekomstige orders zoals koopstops en kooplimieten zijn beschikbaar.
 • Handel in crypto’s versus fiduciaire valuta’s – In tegenstelling tot de vele beurzen die hun klanten alleen in crypto’s tegen andere crypto’s laten handelen, kunnen onze klanten crypto’s ook ruilen tegen fiduciaire valuta’s (EUR, USD, JPY, etc.).

Waarom CFD’s geschikt zijn voor handel in Litecoin:

 • Veiligheid – U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw Litecoins worden gestolen. CFD is een derivaat product. Uw potentiële winst is gebaseerd op de beweging van de prijs van de Litecoin, maar er worden geen Litecoins gekocht of verkocht in uw naam.
 • Eenvoud – Het direct kopen van digitale valuta kan ingewikkeld zijn. Met CFD-handel van AvaTrade is het gemakkelijk: kies Litecoin uit een menu en klik om te verkopen of te kopen. Het is zo gemakkelijk dat u het ook op uw mobiele telefoon of tablet kan doen.
 • Hefboom tot – Als financieel derivaat kunt u CFD’s handelen met een hefboom, dat wil zeggen dat u een grotere positie kunt openen in de markt.
 • Variatie – AvaTrade is een van de meest vooraanstaande brokers ter wereld en biedt een breed scala aan CFD-producten om in te handelen, alle vanaf één enkel platform.

Litecoin – Zilver naast Bitcoins goud

Litecoin is een peer-to-peer, gedecentraliseerde digitale valuta (ook bekend als cryptovaluta), gebaseerd op het Bitcoin-systeem. De ontwikkelaars van Litecoin zochten een manier om het Bitcoin-model aan te passen, en een stabielere en meer efficiënte valuta te creëren.

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen Bitcoin en Litecoin, onder andere de manier waarop de munten worden “verkregen”, veiligheidsprocedures en het totaal aantal munten dat geproduceerd zal worden.

In 2013 steeg de waarde van de Litecoin van minder dan €0,01 tot meer dan €20. Zal Litecoin in staat zijn de Bitcoin te volgen en in waarde blijven stijgen?

Als u handelt bij AvaTrade, handelt u op de koerswijzigingen van de virtuele munt en is er geen sprake van het daadwerkelijk aankopen van de fysieke munt zelf.
De maximaal opgebouwde positieomvang voor Litecoin is een nominale waarde gelijk aan € 200.000, meer informatie op onze pagina Handelsvoorwaarden en -tarieven.