Litecoin handel

Litecoin-handel

litecoin trading

CFD-handel voor Litecoin

Litecoin heeft zich geprofileerd als de belangrijkste concurrent van de Bitcoin, en nu kunt u handelen in deze interessante digitale valuta met AvaTrade.

Wanneer u met AvaTrade handelt met CFD’s voor Litecoin kunt u direct long of short gaan (kopen of verkopen), dus of u nu optimistisch of cynisch bent over de toekomst van digitale valuta, u kunt uw analyse direct in actie omzetten.

  • Handel in Litecoin met een hefboom van
  • Kies tussen de krachtige AvaTradeAct en MetaTrader 4 platformen
  • Handel waar u ook bent met onze gratis apps voor tablet of mobiele telefoon
  • Profiteer van de veiligheid van een gereguleerde broker
  • Live ondersteuning in uw eigen taal op het moment dat de markten open zijn

Handel in Litecoin en Bitcoin met AvaTrade en claim uw nieuwe-klantbonus tot €10.000.

Waarom CFD’s geschikt zijn voor handel in Litecoin:

  • Veiligheid – U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw Litecoins worden gestolen. CFD is een derivaat product. Uw potentiële winst is gebaseerd op de beweging van de prijs van de Litecoin, maar er worden geen Litecoins gekocht of verkocht in uw naam.
  • Eenvoud – Het direct kopen van digitale valuta kan ingewikkeld zijn. Met CFD-handel van AvaTrade is het gemakkelijk: kies Litecoin uit een menu en klik om te verkopen of te kopen. Het is zo gemakkelijk dat u het ook op uw mobiele telefoon of tablet kan doen.
  • Hefboom tot – Als financieel derivaat kunt u CFD’s handelen met een hefboom, dat wil zeggen dat u een grotere positie kunt openen in de markt.
  • Variatie – AvaTrade is een van de meest vooraanstaande brokers ter wereld en biedt een breed scala aan CFD-producten om in te handelen, alle vanaf één enkel platform.

Begin met handelen in Litecoin met AvaTrade en cclaim uw nieuwe-klantbonus.

Litecoin – Zilver naast Bitcoins goud

Litecoin is een peer-to-peer, gedecentraliseerde digitale valuta (ook bekend als cryptovaluta), gebaseerd op het Bitcoin-systeem. De ontwikkelaars van Litecoin zochten een manier om het Bitcoin-model aan te passen, en een stabielere en meer efficiënte valuta te creëren.

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen Bitcoin en Litecoin, onder andere de manier waarop de munten worden “verkregen”, veiligheidsprocedures en het totaal aantal munten dat geproduceerd zal worden.

In 2013 steeg de waarde van de Litecoin van minder dan €0,01 tot meer dan €20. Zal Litecoin in staat zijn de Bitcoin te volgen en in waarde blijven stijgen?

Als u handelt bij AvaTrade, handelt u op de koerswijzigingen van de virtuele munt en is er geen sprake van het daadwerkelijk aankopen van de fysieke munt zelf.
De maximaal opgebouwde positieomvang voor Litecoin is een nominale waarde gelijk aan € 200.000, meer informatie op onze pagina Handelsvoorwaarden en -tarieven.