Mirror Trader

Mirror Trader Flexibel automatisch handelen bij AvaTrade
Mirror Trader biedt u een van de meest compleet en flexibele automatische handelsplatformen op de markt, waarmee het u mogelijk gemaakt wordt handelsstrategieën van honderden ervaren handelaren - ook bekend als strategieproviders - over de hele wereld te spiegelen.

Waarom handelen op Mirror Trader?

 • Handelsactiviteiten spiegelen van ervaren strategieproviders
 • NIEUW! – Spiegel premium handelsstrategieën van toonaangevende hedge funds.
 • Flexibel handelsplatform - geschikt voor automatisch en semi-spiegelend handelen, naast handmatig handelen
 • Volledige portefeuille van strategieproviders - kies een strategieprovider op basis van prestaties
 • Verschillende live grafieken - alles wat u nodig heeft voor een goede technische analyse

Gebruik Mirror Trader bij AvaTrade

Log in op Mirror Trader Gebruik de inloggegevens van uw ECHTE AvaTrader Rekening om in te loggen.
Open een Echte Rekening Heeft u nog geen Echte Rekening bij AvaTrade?
Risicoloze demo-rekening Probeer onze risicoloze demo-rekening voor Mirror Trader

Belangrijkste kenmerken van Mirror Trader

Spiegel handelsactiviteiten van ervaren strategieproviders

De Mirror Trader is een algoritmisch handelssysteem, waarin strategieproviders handelsalgoritmes ontwerpen die de markt analyseren, volgens de verschillende soorten indicatoren, oscillatoren, trends en technische marktanalyses. Deze ervaren handelaren met veel kennis worden nauwkeurig door de makers van Mirror Trader geselecteerd en lopen een uitgebreid verificatieproces door om de gebruikers te voorzien van geteste en bewezen strategieën om te spiegelen. Het toezicht is niet afgelopen wanneer een strategieprovider eenmaal geaccepteerd is door het platform. Als onderdeel van de belofte van een hoogwaardig handelsalgoritme, samen met een gecontroleerde en beschermde handelservaring, worden de prestaties van de strategieproviders continu gecontroleerd en gereguleerd door het team van Mirror Trader.

Nieuw! – Hedge Funds Algo-strategieën

De nieuwe Hedge Funds Algo-strategieën op het Mirror Trader-platform is een enorme stap voorwaarts in de wereld van geautomatiseerde handel. Met deze nieuwe functie kunnen handelaren de handelsactiviteiten volgen van gerenommeerde hedge funds-ondernemingen die miljoenen dollars per jaar beheren. Voorheen waren hedge funds voornamelijk gericht op klanten van hoge netto waarde met rekeningen met meerdere miljoenen US dollars. Nu, met de beschikbaarheid van deze nieuwe functie op het platform, zijn ook detailhandelaren welkom in deze hoofdklasse en kunnen zij profiteren van de volgende generatie automatisch handelen.

Het volgen van handelssignalen

Het platform van Mirror Trader beschikt over een systeem met “Live signalen”, dat toezicht houdt op de markt voor signalen van de strategieproviders om te kopen of verkopen. Met deze signalen kunnen handelaren ervoor kiezen een specifieke handelsactiviteit te volgen, en niet een hele strategie. Wanneer een strategieprovider een handelsactiviteit opent, verschijnt deze in het tabblad Live signalen en biedt het de handelaren de mogelijkheid deze voor een beperkte tijd te spiegelen. Het platform verstrekt gegevens die handelaren helpen te beslissen of zij een handelsactiviteit volgen of niet. Ieder getoond signaal bevat details, zoals de naam van de strategieprovider, het valutapaar, de resterende tijd om de activiteit te spiegelen en hoeveel gebruikers deze specifieke handelsactiviteit spiegelen. Ook wordt aanvullende informatie met betrekking tot de strategieprovider die het signaal uitzendt getoond: prestatiegrafieken, pips, T-score en totaal aantal handelsactiviteiten. Alle informatie heeft betrekking op de activiteiten van de strategieprovider in de laatste 30 dagen.

Een handelsmethode kiezen

MiMirror Trader geeft gebruikers volledige controle over hun handelservaring. Het platform biedt die handelsmethodes, die samen kunnen worden gebruikt om maximaal te profiteren van het systeem. Handelaren kunnen naar voorkeur een handelsmethode kiezen, of automatisch en semi-automatisch spiegelen en handmatig handelen combineren.
Automatisch spiegelen
De modus Automatisch handelen op het platform wordt geactiveerd wanneer een handelaar ervoor kiest een strategie toe te voegen aan zijn/haar portefeuille. Iedere gebruiker kan de strategie aanpassen, het maximale aantal posities kiezen die worden geopend voor ieder signaal van de strategie, een strategie pauzeren, en limieten en stops instellen voor toekomstige posities die door de strategieprovider worden geopend. Nadat een strategie is toegevoegd aan de portefeuille van de gebruiker, en de strategieprovider een handelsactiviteit opent, dan spiegelt de Mirror Trader-server automatisch deze handelsactiviteit op het platform van de gebruiker, en opent posities.
Semi-spiegelen
Met de modus Semi-spiegelen kan de gebruiker, in plaats van een hele strategie, een specifieke handelsactiviteit spiegelen die door de strategieprovider is geopend. De tijd voor het spiegelen van een signaal is beperkt, en daarna kan de gebruiker de handelsactiviteit niet meer volgen. Net als bij het automatisch spiegelen kan de gebruiker de handelsactiviteit aanpassen, de grootte ervan bepalen en limieten en stops instellen om de handelsactiviteit te beschermen.
Handmatig handelen
Het Mirror Trader-platform maakt het de gebruikers mogelijk om naast geautomatiseerde en semi-spiegelende methodes handmatig te handelen. Er zijn drie manieren om handmatig een positie te openen op het platform:
 1. Een positie openen vanaf de koersgrafiek die zich aan de rechter bovenkant van de Live grafiek bevindt.
 2. Een positie openen vanaf op de koersbalk bovenin het platform.
 3. Een positie openen vanaf op de koerstabblad aan de rechterkant van het platform.

Hoe een strategieprovider kiezen?

Handelen is een risicovolle bezigheid. Een kritische beschouwing en zorgvuldige keuze van strategieproviders is noodzakelijk bij zowel automatische als semi-spiegelende handel. Daarom presenteert Mirror Trader, filteropties voor strategieën, een volledige portefeuille voor iedere strategieprovider, zodat de handelaren kunnen kiezen wat hen het beste schikt.
Strategiekaarten
As onderdeel van de regelgeving en het streven naar transparantie voor de gebruikers van het platform, heeft iedere strategieprovider op Mirror Trader een volledige portefeuille, zodat gebruikers geïnformeerd en zorgvuldig kunnen kiezen welke strategie zij willen spiegelen. Door te klikken op een strategieprovider komt de gebruiker op de strategiekaart die waardevolle informatie bevat over de prestaties van de strategieprovider. De strategiekaart bevat de handelsgeschiedenis en prestatiegrafieken, inclusief alle open en gesloten posities, T-score, pips, enz.
Strategieën filteren
Binnen het strategie-tabblad kan een handelaar verschillende filters instellen, die vooraf zijn gedefinieerd, waarmee hij/zij de strategieën kan kiezen om te volgen, en deze zelfs kan toevoegen aan de referentielijst. Er zijn vier vooraf gedefinieerde filters op het platform:
 1. Topselectie - toont de strategieën met de meeste volgers in de laatste 30 dagen.
 2. Top T-score - toont strategieën volgens hun actuele T-score, van hoog naar laag.
 3. Tophandel - strategieën worden gefilterd volgens het aantal uitgevoerde live handelsactiviteiten in de laatste 30 dagen.
 4. Topsaldo - toont strategieën volgens het hoogste ingeschreven saldo.
 5. Marktbasis - toont strategieën van hoog naar laag op basis van positieve trends en winst in de laatste drie maanden (per maand) en laag risico (DD).

Live grafieken

Het tabblad Live grafieken bevindt zich in het midden van het Mirror Trader-platform. In het tabblad kunnen handelaren verschillende grafieken openen, iedere grafiek kan worden aangepast op handelsinstrument, tijdsperiode en soort grafiek. Handelaren kunnen verschillende oscillatoren toevoegen en het handelssentiment van een instrument bekijken, d.w.z. het aantal gebruikers en strategieproviders die koop- of verkoopposities houden in het specifieke instrument. De grafiek kan worden uitvergroot en geminimaliseerd en beschikt ook over een zoomfunctie voor een beter zicht.

Gebruikersvriendelijke interface

In lijn met de belofte van AvaTrade om handelaren te stimuleren, heeft AvaTrade gekozen voor een de meest geavanceerde en gebruikersvriendelijke platforms voor haar klanten om hun handelservaring te optimaliseren. Het Mirror Trader-platform, dat toegankelijk is voor alle klanten van AvaTrade, is een gebruikersvriendelijk platform dat eenvoudig en snel te leren is, en dat beschikt over een instructievideo en online hulp en ondersteuning.