AutoChartist

Autochartist | Automatische technische analyse

autochartist

Autochartist is een prijswinnend automatisch technisch analyse-instrument, geïntegreerd in het MetaTrader 4-platform, dat handelskansen identificeert in honderden financiële instrumenten.

Het Autochartist-instrument scant continu de intraday-markten en gebruikt zijn geavanceerde herkenningsmachine om de sterkste potentiële handelskansen te identificeren en de toekomstige beweging van de prijzen te voorspellen.

Bekijk de video en kom meer te weten over Autochartist

BELANGRIJKSTE FUNCTIES AUTOCHARTIST
Chart pattern recognition icon Herkenning tabelpatronen Identificeert alle soorten tabellen – zowel opkomende als voltooide – met een patroonkwaliteitsindicator om u te hepen de juiste beslissing te nemen.
Fibonacci pattern recognition icon Herken Fibonacci-patronen Herkent automatisch een reeks van simpele en complexe Fibonacci-patronen, van retracement tot vlinderpatroon.
Key level analysis icon Analyse op sleutelniveau Autochartist helpt u stops en limieten in te stellen door steun- en weerstandsniveaus te identificeren. De software classificeert niveaus als doorbraak of benadering.
Pattern Quality Indicator icon Patroonkwaliteitsindicator Een set van vier visuele indicatoren die de gebruiker in één oogopslag de waarschijnlijkheid van een patroonvoltooiing aanduiden.

Wat uw handelsstijl ook is, Autochartist bespaart u de tijd en moeite van het uitvoeren van geavanceerde technische analyses – en u mist nooit meer een handelskans.

Begin Autochartist nu te gebruiken met MetaTrader 4 – pak uw handelskansen nu!

De Autochartist is geheel geïntegreerd in het MetaTrader 4-platform, en is gratis beschikbaar voor klanten die slechts €500 storten.

Neem contact op met uw accountmanager over het toevoegen van het Autochartist-instrument op uw MetaTrader 4-platform.

LIVE CHAT

De diensten en inhoud van Autochartist is slechts beschikbaar gesteld voor informatieve doeleinden. De informatie die wordt verstrekt houdt geen rekening met de persoonlijke omstandigheden, beleggingsdoelen of risicotolerantie, en vormt geen handelsaanbeveling van AvaTrade.