Dash Handel

Dash trading at AvaTrade

Wat is Dash

Dash wordt beschouwd als de volgende generatie van digitale valuta. Verhandeld en overgemaakt door een open source platform, van peer naar peer, vermindert het de noodzaak van mensen on geheel afhankelijkheid te zijn van banken voor het overmaken van geld. Overmakingen worden gecontroleerd en geverifieerd door een gedistribueerd netwerk. Het heeft dezelfde kenmerken als Bitcoin met wat meer functies zoals directe transacties, verbeterde privétransacties en een gedecentraliseerd bestuurssysteem.

Dash is momenteel de 7e grootste digitale valuta op de markt en is geaccepteerd in de App winkel. Dit bewijst dat de vraag en de positie van de valuta stijgende is. Een belangrijke factor die invloed heeft op de prijsstijging is de vraag en het aanbod van de munten beschikbaar voor gebruik.
Gezien Bitcoin zeer duur geprijsd is, beschouwen mensen Dash als een alternatieve optie met potentiele groei.

AvaTrade is een toonaangevende makelaar met een aantal van de beste handelsvoorwaarden op de markt, zoals de laagste spreads op cryptomunten die er op de markt worden aangeboden.

Waarom in crypto-CFD’s handelen bij AvaTrade?

 • Compromisloze veiligheid – Dankzij zes toezichthoudende autoriteiten en gescheiden rekeningen wordt uw geld te allen tijde beschermd.
 • Een enorme keuze aan crypto’s – Handel op onze handelsplatformen in allerlei crypto’s.
 • Geen verborgen kosten – Bij ons geen commissies of bankkosten bij transacties!
 • Crypto’s kennen geen pauze – AvaTrade is een van de weinige makelaars die 24 uur per dag diensten aanbiedt en wel 14 talen ondersteunt.
 • Gulle hefboom – Vergroot uw initiële kapitaal met een royale hefboom en handel met meer blootstelling dan uw rekeningsaldo. Tot 2:1 (voor EU-inwoners) en 25:1 (voor niet-EU-bewoners).
 • Beperk uw risico – Als u handelt, kunt u vooraf winst- en verliesniveaus instellen dankzij stoplosses en take-profits. Bepaal het maximale bedrag dat u wilt riskeren als u speculeert op de koers, of stel een koers in waarop u winst wilt nemen. Ook toekomstige orders zoals koopstops en kooplimieten zijn beschikbaar.
 • Handel in crypto’s versus fiduciaire valuta’s – In tegenstelling tot de vele beurzen die hun klanten alleen in crypto’s tegen andere crypto’s laten handelen, kunnen onze klanten crypto’s ook ruilen tegen fiduciaire valuta’s (EUR, USD, JPY, etc.).

Waarom Dash handelen met AvaTrade

Dash handelen kan op verschillende manieren voordelig zijn:

 • Alle paren kunnen geshort worden
 • Hefboom tot
 • Service de klok rond en ondersteuning in 14 talen
 • Live prijzen en grafieken voor uw referentie
 • Short verkopen en automatische handelsopties

Wanneer u handelt met AvaTrade handelt u op de prijswijzigingen van de digitale munt en koopt u deze niet fysiek.

Waarom kiezen mensen Dash?

1. Dash houdt transacties en balansen van mensen heel privé door haar verbeterde beveiligingsmaatregelen.
2. Dash heeft een innovatieve technologie die gebruikers de mogelijkheid biedt om onmiddellijk en onomkeerbaar geld te verzenden binnen vier seconden.
3. Het is wereldwijd, iedereen kan overal geld zenden voor dezelfde vergoedingen en met dezelfde snelheid, er is geen variatie.
4. Het is goedkoop in gebruik, de meeste transacties kosten slechts enkele centen, wat veel goedkoper is dan andere diensten.
Dash is de eerste digitale valuta die een 2-niveau netwerk heeft. Het eerste niveau is gemaakt van miners die transacties schrijven naar de blockchain en het tweede niveau zijn masternodes. Dit zijn servers die de privacy functies en onmiddellijke transacties mogelijk maken. In de toekomst zal het waarschijnlijk in staat zijn functies aan te bieden die uniek zijn voor Dash, wat ervoor kan zorgen dat het in een unieke categorie blijft door dingen te aan te bieden die andere digitale valuta niet kunnen.

Effecten van de Dashprijs

De prijs van de Dash munt is begin 2017 gestegen en gedeeltelijk is de reden het plan om de gebruikerservaring te upgraden. Meer investering in het programma kan de prijs doen stijgen.
Dash is door vele kleinhandelaren nog niet aanvaard, maar een goed aantal van onafhankelijke bedrijven aanvaard ze wel.

Over Dash

 • De middelste man in het Dash netwerk zijn de masternodes. Een masternode is een miner die 1000+ of meer Dash kocht.
 • De Dash blockchain is publiek, zoals alle andere blockchains in digitale valuta. Een persoon kan kleine denominaties zenden naar verschillende masternodes en ze zullen antwoorden en u verschillende coins sturen.
 • Zo raakt het spoor verloren. Het belangrijkste kenmerk dat mensen aantrekt tot Dash staat bekend als het “Darksend System”: dit maalt transacties niet traceerbaar. Er is geen rekening nodig, geen registratie en geen identiteitscontrole.
  Voor redenen van anonimiteit is dit beter dan bitcoin en het maakt Dash tot de meest privacy-bewuste cryptovaluta die beschikbaar is.

In de toekomst hopen Dash ontwikkelaars nieuwe kenmerken en toenemende circulatie te kunnen aankondigen. Dash’s unieke capaciteiten lijken haar te duwen naar een leidende positie in de markt, wat kan leiden tot een diepgaande handelsoptie.

De maximale geaccumuleerde positie voor Dash is 1.000 DASH (10 LOTS), details in onze
Voorwaarden en kosten pagina

Als u handelt bij AvaTrade, handelt u op de koerswijzigingen van de virtuele munt en is er geen sprake van het daadwerkelijk aankopen van de fysieke munt zelf.
De maximaal opgebouwde positieomvang voor Dash is een nominale waarde gelijk aan € 10.000, meer informatie op onze pagina Handelsvoorwaarden en -tarieven.