Handel in Obligaties

trade bonds

Online Handelen in Staatsobligaties

AvaTrade biedt een gerichte selectie Amerikaanse, Europese en Aziatische staatsobligaties (ook bekend als treasuries of effecten) om als CFD’s te handelen op MetaTrader 4 en AvaTradeAct.

Met concurrerende spreads en een hefboom tot is er geen betere plaats om te beginnen te handelen in treasuries.

  • Amerikaanse, Japanse en Europese staatsobligaties
  • concurrerende spreads
  • Hefboom tot
  • Ga long (koop) of short (verkoop) – handel de markt op uw eigen manier

Maak van AvaTrade uw CFD-broker om met AvaTrade in wereldwijde indices te gaan handelen.

Wat zijn Treasuries?

Staatsobligaties – obligaties die worden uitgegeven door de nationale overheden – worden beschouwd als de veiligste investering op lange termijn.

Wanneer een belegger een staatsobligatie koopt, leent hij/zij eigenlijk geld aan de staat voor een bepaald aantal jaar. Daarvoor krijgt hij/zij rente over het uitgeleende bedrag terug. De nominale waarde van de obligatie verandert niet.

Obligaties hoeven niet tot het einde van de looptijd te worden behouden. Er bestaat een levendige secundaire markt voor staatsobligaties.

Er zijn een aantal factoren die in overweging moeten worden genomen bij het berekenen van de waarschijnlijke toekomstige waarde van een staatsobligatie, waaronder politieke stabiliteit, de waarde van de valuta en het inflatierisico.

CFD-handel voor Obligaties

Met AvaTrade kunt u speculeren op de veranderende waarde van gemeenschappelijke obligatiefutures, zoals de US 10-Year T-Note, met CFD-handel.

Een CFD (Contract for Difference) is een derivaat waarmee u kunt speculeren op de prijs van de onderliggende waarde – in dit geval een futurecontract op staatsobligaties – zonder de onderliggende waarde zelf te bezitten.

Het voordeel van CFD-handel is dat u gemakkelijk long kunt gaan (kopen) of short kunt gaan (verkopen), kunt handelen met een hefboom om een grotere positie te openen, en alles vanaf een online handelsplatform als MetaTrader 4.

Klik hier voor meer informatie over handelsvoorwaarden en berekeningen voor CFD-rollovers.

AvaTrade biedt op dit moment de volgende obligaties:

  • 5 Year US T-Notes
  • 10 Year US T-Notes
  • 30 Year US T-Bond
  • Euro-Bund
  • Japan staatsobligaties

Maak van AvaTrade uw CFD-broker om met AvaTrade in wereldwijde indices te gaan handelen.