Get The Latest News & Updates From AvaTrade

Download de AvaTradeGo App nu

Usain Bolt

Be More Bolt

Usain Bolt en AvaTrade lopen voor op de concurrentie

Make the Jump & Invest Today!

Bolt x AvaTrade –
een winnende combinatie!

AvaTrade kondigt met trots aan dat supersteratleet, wereldrecordhouder, meervoudig Olympisch & Wereldkampioen, en eigenaar van één van de beste glimlachen op de planeet – Usain Bolt onze nieuwe Brand Ambassador is.

Usain en AvaTrade streven beiden naar constante uitmuntendheid in elk onderdeel.

Wij geloven dat elk van onze honderdduizenden handelaren het potentieel heeft om de nummer 1 te worden in wat ze doen – net als Bolt.

Wij bieden de allernieuwste technologie en het hoogste niveau van regelgeving en doen er alles aan om je te helpen dezelfde hoogten te bereiken als Usain.

YJe scherpe handelsgeest is als de benen van Usain – je belangrijkste wapen voor succes en samen kunnen we er de best mogelijke versie van maken! Je kunt gebruik maken van eersteklas handelsplatformen, zoals onze eigen bekroonde mobiele app AvaTradeGO en WebTrader, en niet te vergeten MT4 en MT5. Krijg de opleiding die je nodig hebt van meerdere online webinars, lees tal van informatieve artikelen, ontvang dagelijks markt pushmeldingen en tweets, oefen transacties met behulp van demo-rekeningen en overleg altijd met onze deskundige adviseurs.

Een nieuw partnerschapvoor
AvaTrade!

Usain heeft moeten trainen om de beste van de wereld te worden. Maar hij deed het niet alleen. Hij had steun, hulpmiddelen en technologie om hem te helpen de top te bereiken. AvaTrade doet hetzelfde – in plaats van persoonlijke trainers hebben we deskundige adviseurs. En ter vervanging van diëtisten en apparatuur heb je toegang tot enkele van de beste handelsplatforms en technologieën om je capaciteiten te maximaliseren, terwijl je uitstekende ondersteuning krijgt van 9 regelgevende instanties over de hele wereld. Usain was geweldig – Zijn ondersteuningsteam maakte hem Legendarisch.

AvaTrade kan hetzelfde voor jou doen!

De eindstreep halen
We nodigen je uit om te zien wat AvaTrade en Usain Bolt te bieden hebben

Sluit je aan bij Bolt en AvaTrade.
Sluit je aan bij het team.
Sluit je aan bij uitmuntendheid.